Anneke organiseert regelmatig coachingsweekenden of een midweek voor ouders die al of (nog) niet gescheiden zijn, in combinatie met een verblijf in de vakantiewoning.

Met name voor ouders die meer inzicht willen krijgen in hun relatie en niet willen scheiden, voor ouders die al gescheiden zijn en hun communicatie willen verbeteren of ouders die begeleiding zoeken bij hun scheiding.

Anneke werkt vanuit de Geweldloze (verbindende) Communicatie en heeft dit gecombineerd met de SCHIP-aanpak.

U krijgt tools aangereikt om anders te communiceren, verbinding te maken met anderen en elkaar, en uiteraard volop tijd om te ontspannen. De coaching bestaat uit vier blokken van maximaal 2,5 uur.  Vooraf wordt dit doorgesproken (telefonische intake) en vanuit jullie wensen wordt er door Anneke een programma op maat gemaakt.

Uit ervaring weet Anneke dat de invloed van een nieuwe omgeving, los van alle feedback van familie, vrienden en collega's, de ouders weer met afstand kunnen kijken naar wat er is gebeurd in de relatie en leren om elkaar echt te horen. 

Stuur vrijblijvend een e-mail voor meer informatie. Deze weekenden kunt u uitsluitend bij Anneke zelf boeken en niet via Airbenb.

De eerstvolgende weekenden zijn:
29 maart tot en met 1 april en 17 mei tot en met 20 mei 2019.
De kosten bedragen € 1.295,- per weekend voor twee personen (incusief drie overnachtingen).
Aankomst op vrijdag om 14.00 uur en vertrek op maandag om 11.30 uur.